🐇🥚🔔 Happy Easter • Zalig Pasen • Joyeuses Pâques
9 januari 2020

Welkom bij Techno Guide !

Jazeker het is zover, na de soft launch van onze "techno guide" dienst in oktober 2019 is nu ook onze website en facebook pagina live.

Verschillende personen in m'n nabije omgeving vroegen reeds wat "techno guide" eigenlijk is en wat het precies allemaal inhoud.

Wel, als techno guide gids ik particulieren en bedrijven in hun digitale transformatie, en dit op verschillende domeinen.

Zo kan je bij mij terecht voor de bouw van je website (eventueel zelfs met webshop en andere applicaties geïntegreerd), ondersteuning bij je social media content en promoties, ontdek je verschillende "smart home" toepassingen die het leven een stuk eenvoudiger en gestroomlijnder zullen maken... én kan je straks ook genieten van een persoonlijke of gezamenlijke training in verschillende topics.

Het wordt beslist een erg boeiende toekomst, waarbij we samen verschillende technologische snufjes, tools, multimedia, software en hulpmiddelen zullen ontdekken.

Indien je interesse hebt in één van de besproken producten, neem dan een kijkje in de techno guide shop. Wens je zelf persoonlijk of met je bedrijf(je) te genieten van ondersteuning op elk mogelijk digitaal vlak, aarzel dan zeker niet om me te contacteren.

Dank aan iedereen die ik tijdens de "soft launch" reeds tot m'n nieuwe (en tevreden) klanten mag rekenen. Zonder jullie was dit concept nooit zo snel uit de startblokken kunnen vertrekken.

Suggesties, opmerkingen of vragen zijn zeker welkom. Maak hiervoor gebruik van m'n chatfunctie, het contactformulier, of gewoon eenvoudig via facebook.

... en euh... sharing is caring ! Dus laat ook je vrienden, familie en collega's bv. via onze Facebook pagina in contact te brengen met het techno guide concept.

Tot hoors, voor een volgende techno guide blog post.

Groeten, Nicolas

i'm your techno guide,
let's embrace technology

Als ervaren Xennial ben ik er graag om je in onze technologische wereld mee te gidsen, op weg te helpen of complete projecten te realiseren.
Mag ik jou of jou bedrijf ook een technisch handje toesteken ?
Neem dan zeker contact met me op.
LET ME BE YOUR GUIDE

© 2020 techno guide  • Bolweg 3 • 2590 Berlaar • E-mail info@technoguide.be • BTW BE (0)860 342 983

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram