🐇🥚🔔 Happy Easter • Zalig Pasen • Joyeuses Pâques
18 maart 2020

Website voor verkoop van je woning ?

Je woning verkopen vanop afstand ? Als Techno Guide bouwden we een complete website om virtueel "Villa 60" te bezoeken, een woonst mét praktijk gelegen aan de rand van Lier, dat recent op de markt kwam.

Op vraag van de eigenaar werd deze woning van kop tot teen gefotografeerd, inclusief 360° afbeeldingen, en helemaal gedocumenteerd. Elke kamer werd uitvoerig besproken tot in de puntjes.

Alle content is nadien samengebracht naar één website project: https://villa60.be. Als extraatje zorgden we voor een facebook pagina met een reeks interessante doelgroepcampagnes, om zo de juiste kopers aan te trekken.

Ben jij (of ken jij) de nieuwe eigenaar van dit pand ? Neem dan zeker contact op met de huidige eigenaar om je interesse te tonen.

Wil je ook deze digitale ondersteuning voor jou project ? Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen.

i'm your techno guide,
let's embrace technology

Als ervaren Xennial ben ik er graag om je in onze technologische wereld mee te gidsen, op weg te helpen of complete projecten te realiseren.
Mag ik jou of jou bedrijf ook een technisch handje toesteken ?
Neem dan zeker contact met me op.
LET ME BE YOUR GUIDE

© 2020 techno guide  • Bolweg 3 • 2590 Berlaar • E-mail info@technoguide.be • BTW BE (0)860 342 983

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram