🐇🥚🔔 Happy Easter • Zalig Pasen • Joyeuses Pâques
4 juli 2021

Met de Sensibo Sky internet bridge maken we elke airconditioning slim

Dankzij de warmere zomers én het thuiswerk is de vraag naar verkoeling enorm gestegen.  Meer en meer gezinnen kiezen dan ook voor een Airconditioning systeem om hun woning te koelen én (bij) te verwarmen. Door een Sensibo Sky internet bridge toe te voegen maak je elke infra-rood bedienbare airco binnenunit "slim" en kan je deze dus instellen vanaf overal, of je nu thuis of op verplaatsing bent.

Het principe is relatief eenvoudig en de installatie vraagt zelfs niet om een fysieke verbinding met je airconditioning systeem.  De Sensibo Sky is een slimme infra-rood zender, die je airconditioning dus net als je infra-rood afstandbediening kan bedienen.  Je hoeft dus geen dure of overbodige optie van je airconditioning merk zelf aan te kopen of te laten installeren... de Sensibo Sky zorgt voor een betaalbare manier om elke airco slim te maken.  Bovendien is de app heel uitgebreid, gebruiksvriendelijk, in elke taal beschikbaar én altijd comptibel tot integratie met bv. Google Home.

De installatie van de Sebsibo Sky is eenvoudig. Heb je toch hulp nodig ?  Aarzel dan niet om beroep te doen op onze installatieservice ter plaatse.

Meer weten ? Klik hier voor alle productinformatie

i'm your techno guide,
let's embrace technology

Als ervaren Xennial ben ik er graag om je in onze technologische wereld mee te gidsen, op weg te helpen of complete projecten te realiseren.
Mag ik jou of jou bedrijf ook een technisch handje toesteken ?
Neem dan zeker contact met me op.
LET ME BE YOUR GUIDE

© 2020 techno guide  • Bolweg 3 • 2590 Berlaar • E-mail info@technoguide.be • BTW BE (0)860 342 983

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram