🌧️ ☔ 🌦️ Waiting for summer... sun, where are you ?
19 juni 2024

JBL by Harman wordt toegevoegd aan ons aanbod

Groot nieuws, vanaf nu kan je bij ons ook terecht voor alle JBL producten, van slimme compacte speaker tot uit de kluiten gewassen soundbar, party speaker... tot een prachtige design smart speaker uit de authentics reeks. Binnenkort worden deze producten ook toegevoegd aan onze webshop.

Je kan de speakers van JBL komen ontdekken op afspraak in onze Techno Guide studio. Uiteraard hebben we deze al uitvoerig getest én goedgekeurd. Wist je dat het merendeel van de producten van JBL eenvoudig te integreren is in Google Home, hetzij "native" (google assistant aan boord), hetzij via bluetooth ?

Dankzij het nieuwe "Auracast", een nieuw protocol komende van de BlueTooth organisatie, verbind je speakers instant en met één druk op de knop om zo een complete "party mode" te activeren binnen of buiten je woning. Auracast biedt, in tegenstelling tot wat je reeds wist over BlueTooth, een veel groter bereik. Het is nu perfect mogelijk om tussen verdiepen of enkele kamers je geluid door te sturen. Nog even, en dan kan je deze technologie ook terugvinden op andere toestellen en merken, zodat het koppelen en genieten kinderspel wordt.

Wij gidsen je graag van A tot Z met jouw JBL vraag, neem gerust contact met ons op voor meer info.

i'm your techno guide,
let's embrace technology

Als ervaren Xennial ben ik er graag om je in onze technologische wereld mee te gidsen, op weg te helpen of complete projecten te realiseren.
Mag ik jou of jou bedrijf ook een technisch handje toesteken ?
Neem dan zeker contact met me op.
LET ME BE YOUR GUIDE

© 2020 techno guide  • Bolweg 3 • 2590 Berlaar • E-mail info@technoguide.be • BTW BE (0)860 342 983

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram