🌧️ ☔ 🌦️ Waiting for summer... sun, where are you ?
6 juni 2020

De slimme oplossingen van ArtSound, nu verkrijgbaar

We houden allemaal wel van een fijn streepje muziek, en het wordt helemaal een plezier als dit ook mooi geïntegreerd kan worden in én rondom je smart home.

De smart home audio oplossingen van ArtSound zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij Techno Guide, en wij koppelen ze aan je Google Home om alle streaming mogelijkheden van je favoriete muziek én films te activeren.

Geniet van je favoriete muziek, overal in huis én in de tuin, bediend via smartphone, tablet of remote. Graag stellen we je de ArtSound Rock voor, een krachtige buitenluidspreker in de vorm van een rots in grijze of bruine kleur, die een perfect te plaatsen is op terras of tussen de beplanting. Of hou je meer van de ronde vormen van de ArtSound Kurv ? Ook deze is waterproof en vorstvrij, ideaal om te plaatsen op je terras. Als laatste luidsprekercategorie is er de ArtSound AWS reeks, die in verschillende vermogens (en in de kleur zwart of wit) aan de muur gemonteerd kan worden.

Naast de vele oplossingen voor luidsprekers buiten heeft ArtSound ook een modulair gamma aan versterkers en volumeregelaars voor elke multi-room opdracht. Zo is er bijvoorbeeld aan te sturen via de ArtSound Hyde versterkermodule, die Bluetooth, FM, DAB+ en Aux als bronnen aan boord heeft en zo op een compacte doch krachtig manier één stereo luidspreker set kan aansturen. De draadloze radiofrequente afstandsbediening maakt het inregelen van je luidsprekers kinderspel.

Alle audio oplossingen ontdekken ? Klik hier voor onze Techno Guide shop of neem contact op voor een persoonlijke demo of vrijblijvende afspraak. Uiteraard kunnen we je ook perfect helpen met elke installatie ter plaatse.

i'm your techno guide,
let's embrace technology

Als ervaren Xennial ben ik er graag om je in onze technologische wereld mee te gidsen, op weg te helpen of complete projecten te realiseren.
Mag ik jou of jou bedrijf ook een technisch handje toesteken ?
Neem dan zeker contact met me op.
LET ME BE YOUR GUIDE

© 2020 techno guide  • Bolweg 3 • 2590 Berlaar • E-mail info@technoguide.be • BTW BE (0)860 342 983

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram