🌧️ ☔ 🌦️ Waiting for summer... sun, where are you ?

security

We willen ons vandaag de dag zeker overal veilig en zeker voelen, en dit zowel thuis als onderweg. Als techno guide gids ik je graag door u verder te helpen aan enkele interessante smart home toepassingen die (zoals het woord het zegt) uw huis slimmer maken.
LET ME BE YOUR GUIDE

voor jouw "piece of mind"

Live video

Velen kiezen er vandaag voor om een webcam te plaatsen in huis of op het werk, en dit op één of meerdere locaties.
Je ontvangt zo een verwittiging via je smartphone, tablet of per e-mail wanneer er onregelmatigheden gedetecteerd worden in of rond je pand. 

Je kan live een kijkje nemen naar bijvoorbeeld je woonkamer, tuin of wachtzaal (in geval van een praktijk) of spoelt even terug in de tijd om eerdere gebeurtenissen te (her)bekijken. 

Rook- en koolstofmonoxide melder

Naast beveiliging door middel van een camera is ook een slimme rookmelder niet meer weg te denken. Een correct geplaatste rookmelder gaat niet alleen een luid alarmsignaal uitsturen wanneer er rook of koolstofmonoxide gedetecteerd wordt, u zal hiervan ook meteen op de hoogte gesteld worden via een smartphone applicatie én via e-mail. 

Wist u dat de meeste incidenten plaatsvinden wanneer u niet thuis bent ? Een traditionele rookmelder zal dan wel een signaal uitzenden, maar u wordt op geen enkele manier van de rookmelding op de hoogte gebracht, en daar heeft een slimme rookmelder met internetconnectiviteit toch een ruim streepje voor.

... en meer, op maat van jouw wensen

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van smart home toepassingen die techno guide mee voor je volgt. 

Wens je meer informatie of ben je op zoek naar een specifieke toepassing om je huis nog slimmer te maken ? Neem dan contact met ons op.

Oplossingen meteen verkrijgbaar in de webshop

Wens je een smart home product aan te kopen ? Neem dan zeker ook een kijkje naar onze techno guide shop, waar u meteen verschillende producten kan bestellen en eenvoudig thuis laten leveren. Indien gewenst, kan u ook kiezen voor een pre-configuratie (indien mogelijk) of installatie ter plaatse, hulp bij de eerste ingebruikname en ondersteuning nadien. 

Als techno guide laat ik je meteen zien hoe uw product werkt en dient de bijgeleverde handleiding slechts als hulpmiddel nadien, mocht u mijn instructies niet meer bij de hand hebben.
GA NAAR DE WEBSHOP

i'm your techno guide,
let's embrace technology

Als ervaren Xennial ben ik er graag om je in onze technologische wereld mee te gidsen, op weg te helpen of complete projecten te realiseren.
Mag ik jou of jou bedrijf ook een technisch handje toesteken ?
Neem dan zeker contact met me op.
LET ME BE YOUR GUIDE

© 2020 techno guide  • Bolweg 3 • 2590 Berlaar • E-mail info@technoguide.be • BTW BE (0)860 342 983

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram