🐇🥚🔔 Happy Easter • Zalig Pasen • Joyeuses Pâques

media room

We consumeren met z’n allen meer muziek, films, series en games als nooit tevoren. Daar waar we vroeger met het gezin naar één kleine beeldbuis keken en die éne zender ons avondprogramma maakte vanaf het avondeten tot het slapengaan, zijn we nu omnivoren geworden als het gaat om het verwennen van onze ogen en oren.
LET ME BE YOUR GUIDE

jouw ultieme thuisbioscoop
of gaming room

Kennis en ervaring

Termen als Dolby Digital Surround Sound, 4K streaming, Sonos, Youtube tv, Digitale TV van Telenet of Proximus, Tidal, HDR, TV Vlaanderen, Spotify, Netflix, Soundbar, Disney +, Amazon, Apple TV, Plex, Subwoofer, Chromecast, Miracast, Nvidia Shield, enz… komen nu bij de vleet onze huiskamer binnen. 

Als techno guide ben ik vertrouwd met de meeste (maar zeker niet alle, er moet nog ruimte zijn om te leren) van deze applicaties, termen en toepassingen en kan ik u gidsen naar de beste film, muziek en televisie ervaring bij je thuis.

Fysieke media & streaming

Wens je hulp bij de keuze, installatie, aankoop of instelling van jouw thuisbioscoop, multi-room audio systeem ? Dan kan techno guide je hiermee helpen. Dankzij de samenwerking met verschillende partners én mijn jarenlange ervaring met alle mogelijke beeld- geluid en bedieningssystemen vind ik met jou de beste weg naar de ideale ervaring. 

En dit voor de liefhebbers van fysieke media (cd, dvd, blu-ray, 4k…), liever zijn content streamt (via bijvoorbeeld netflix of Disney +) of voor wie zijn collectie als digitale bestanden bezit (mp3, mkv, mp4, jpg …) verdeeld in huis via één of meerdere servers in combinatie met media players.

Oplossingen meteen verkrijgbaar in de webshop

Neem een kijkje in de techno guide shop voor o.a. enkele van de meest populaire en betrouwbare media spelers. Zoek je iets wat je niet meteen terugvind ? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
GA NAAR DE WEBSHOP

i'm your techno guide,
let's embrace technology

Als ervaren Xennial ben ik er graag om je in onze technologische wereld mee te gidsen, op weg te helpen of complete projecten te realiseren.
Mag ik jou of jou bedrijf ook een technisch handje toesteken ?
Neem dan zeker contact met me op.
LET ME BE YOUR GUIDE

© 2020 techno guide  • Bolweg 3 • 2590 Berlaar • E-mail info@technoguide.be • BTW BE (0)860 342 983

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram