🐇🥚🔔 Happy Easter • Zalig Pasen • Joyeuses Pâques

social media

Het gebruik van Social Media communicatieplatformen zoals Facebook, Instagram, Youtube en Linkedin is niet meer weg te denken uit onze wereld. Dagelijks laten miljarden gebruikers wereldwijd berichten en beoordelingen achter op deze platformen, ook over uw bedrijf. Techno guide wil je als bedrijf wegwijs maken in de wereld van social media en neemt je dan ook graag mee op ontdekking.
LET ME BE YOUR GUIDE

bouwen aan je fanbase

Samen bekijken we je aanwezigheid op verschillende social media en werken we een vaste aanwezigheid uit (bijvoorbeeld onder de vorm van een mooie facebook pagina) en leggen we een content plan vast. Enerzijds bouwen we zo een publiek aan volgers op, die ook gratis reclame maken voor uw producten of diensten door uw bedrijf en haar posts te liken en delen met hun vriendengroep. En enkel zoveel mogelijk likes verzamelen is niet voldoende, een hoger engagement (betrokkenheid) nastreven is een veel nobeler en succesvoller doel. 

Het hebben van een goede website en een stevige aanwezigheid op sociale media werkt hand in hand, samen zorgen deze media uiteindelijk voor meer awareness, een hogere interessegraad en meerverkoop.

organisch of via sponsoring

Naast de vaste tarieven voor het aanmaken en onderhouden van uw social media, kan techno guide u ook gesponsorde content aanbieden. Door een bepaald bedrag “in te zetten” om bijvoorbeeld een facebook post te promoten richting een specifieke doelgroep (gebaseerd op bijvoorbeeld demografie, geslacht, leeftijdscategorie of interesses) kunnen we uw content daar tonen waar uw doelpubliek zich bevind. 

Nog nooit eerder was online promoten zo efficiënt. Het promoten van uw bedrijf via social media hoeft niet duur te zijn, met slechts enkele euro’s haal je beslist al resultaat en alles wordt heel transparant zichtbaar in een bestedingsoverzicht met resultaten. Interesse ? Neem contact met ons op, ik help u graag op weg en verzorg uw Sociale Media in no-time, zonder zorgen.

i'm your techno guide,
let's embrace technology

Als ervaren Xennial ben ik er graag om je in onze technologische wereld mee te gidsen, op weg te helpen of complete projecten te realiseren.
Mag ik jou of jou bedrijf ook een technisch handje toesteken ?
Neem dan zeker contact met me op.
LET ME BE YOUR GUIDE

© 2020 techno guide  • Bolweg 3 • 2590 Berlaar • E-mail info@technoguide.be • BTW BE (0)860 342 983

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram