🌧️ ☔ 🌦️ Waiting for summer... sun, where are you ?

hosting

Naast de creatie van je website(s) beschikt techno guide ook over een dedicated server in één van de meest vooruitstrevende en beveiligde datacenters in de Benelux. 
Als techno guide host ik niet alleen je website maar ook de nodige mailboxen, databases en online tools, en dit in eigen beheer.
LET ME BE YOUR GUIDE

ontdek onze hosting pakketten

Hieronder kan je enkele tarieven van de meest gangbare hosting aanbiedingen terugvinden, daarnaast bieden wij ook hosting op maat aan in samenwerking met verschillende partijen.

Indien gewenst krijg je uiteraard ook toegang tot uw technisch controlepaneel waar je zelf je mailboxen kan aanmaken en beheren. Wens je hulp bij de installatie en configuratie ? Dan sta ik steeds voor je klaar.  

krachtige pakketten

Ontdek de vooraf geconfigureerde performante hosting pakketten voor een vaste prijs per maand (jaarlijks gefactureerd) of vraag naar je hosting op maat*.

Small

€6
/maand excl. BTW

Medium

€10
/maand excl. BTW

Large

€16
/maand excl. BTW
Domeinnamen (.be)

1 domein

2 domeinen

2 domeinen

Ruimte

500 MB

1 GB

2 GB

Dataverkeer

Onbeperkt**

Onbeperkt**

Onbeperkt**

Mysql databases

1 database

10 databases

20 databases

Mailboxen

1 mailbox

10 mailboxen

20 mailboxen

Bij elk pakket zit een SSL beveiliging (certificaat) en Wordpress, Joomla of easy website builder inbegrepen
*Techno guide biedt deze hosting facultatief aan voor zijn klanten, laat enkel het herbergen toe van bedrijven en diensten die in regelgeving zijn met de Belgische wetgeving en behoud het recht om een aanvraag tot hosting te vooraf maar ook tijdelijk of definitief tijdens de afname te weigeren, voor welke reden dan ook. De bovenstaande tarieven worden jaarlijks bij de aanvang aangerekend (1 jaar is de maandprijs x12), de prijzen zijn excl. BTW, en kunnen telkens aangepast worden nadat uw initiële contractduur van minimaal één jaar verlopen is. U wordt minstens 30 dagen voor het einde van uw contract hiervan schriftelijk op de hoogte gebrachte en hebt u als klant steeds het recht tot aanpassing, vraag naar meer informatie of eenzijdige beëindiging van het contract. Deze voorwaarden zijn geldig tenzij een anders schriftelijk overeengekomen.
**Fair use policy

algemene tarieven
support, design, offerte

Support Pack
5 uren online & social media support, in te vullen naar wens
190 EUR excl. BTW*
On demand
Webdesign, online support, social media beheer
45 EUR excl. BTW / uur
Design
Ontwerp, foto- en videografie, consultancy (even. op locatie)
75 EUR excl. BTW / uur
(incl. reistijd)
Offerte & bespreking
Inleidend gesprek, bespreking mogelijkheden, offerte maken
GRATIS
(incl. max 2 uur reistijd)

i'm your techno guide,
let's embrace technology

Als ervaren Xennial ben ik er graag om je in onze technologische wereld mee te gidsen, op weg te helpen of complete projecten te realiseren.
Mag ik jou of jou bedrijf ook een technisch handje toesteken ?
Neem dan zeker contact met me op.
LET ME BE YOUR GUIDE

© 2020 techno guide  • Bolweg 3 • 2590 Berlaar • E-mail info@technoguide.be • BTW BE (0)860 342 983

homeapartmentstore linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram