🐇🥚🔔 Happy Easter • Zalig Pasen • Joyeuses Pâques

certificaten

Als professional streven we naar de perfecte begeleiding voor elk digitaal project, voor de particulier of kmo. U kan genieten van onze ervaring én specialisatie in verschillende domeinen, waar we dankzij een leertraject ook voor gecertificeerd werden.  Hieronder een greep van onze belangrijkste certificaten.
LET ME BE YOUR GUIDE

Nest & Google Pro

Smart home oplossingen... tot in de puntjes aangestuurd

Techno Guide is officiële Nest & Google Partner.  Alle Google & Nest Hardware producten zijn verkrijgbaar in onze shop én worden indien gewenst ook vakkundig geïnstalleerd bij u thuis of op kantoor.

We zorgen niet alleen voor de perfecte keuze in smart home producten van Google & Nest, elke installatie, maar ook begeleiding én nazorg verdiend bij ons de nodige aandacht. Hebt u elders reeds Nest producten aangekocht ?  Geen nood, ook dan staan wij voor u klaar en helpen we u graag verder.

Bekijk zeker ook ons profiel op de Nest Pro pagina en laat ons uw review na.  Op die manier vinden nog meer potentiële klanten hun weg naar ons als Techno Guide.

Joyn

Joyn, de digitale klantenkaart die al jouw "efforkes" verzamelt

Vorm jij samen met duizenden andere handelaars het kloppend hart van jouw gemeente, stad of buurt ? Van een koffietje voor tijdens ‘t wachten tot een extraatje voor die goeie klant met een slechte dag. Je slooft je elke dag uit om net iets méér te bieden. Al die efforkes verzamelden we in één app. Zo genieten jouw klanten van unieke voordelen, sparen ze voor toffe beloningen en keren ze telkens weer met plezier terug.

Techno Guide is officiële reseller van het Joyn loyalty card platform.  U kan terecht voor alle informatie over Joyn, maar ook voor de aankoop, installatie en configuratie van één of meerdere iPad's in uw zaak, om Joyn perfect in gebruik te nemen.  Ook voor de nazorg van uw Joyn abonnement kan u bij ons terecht.

Meer informatie over wat Joyn voor u kan betekenen als handelaar ?  Klik hier voor de Joyn website of neem contact met ons op.

i'm your techno guide,
let's embrace technology

Als ervaren Xennial ben ik er graag om je in onze technologische wereld mee te gidsen, op weg te helpen of complete projecten te realiseren.
Mag ik jou of jou bedrijf ook een technisch handje toesteken ?
Neem dan zeker contact met me op.
LET ME BE YOUR GUIDE

© 2020 techno guide  • Bolweg 3 • 2590 Berlaar • E-mail info@technoguide.be • BTW BE (0)860 342 983

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram